Goedkoop feest organiseren

Goedkope avondvullende feesten voor een low budget prijs.

Feestmenu

donderdag 21 mei 2015

Touch the Snake! It’ll improve your life.

Voor de één geheimzinnig en  fascinerend en voor de ander juist griezelig. 
Maar bij degene die wat langer naar slangen kijkt en zich verdiept in hun leefwijze, zal  huiver snel plaatsmaken voor fascinatie. Een ontmoeting met een slang vergeet je dan ook niet gauw. 
De tijgerpython heeft twee ondersoorten, de bekendste is Python molurus bivittatus, die ook wel donkere tijgerpython of Birmese python wordt genoemd. 
Een andere ondersoort, Python molurus molurus wordt ook wel aangeduid met Indische python of lichte tijgerpython. 
Voorheen was er nog ondersoort Python Molurus Pimbura welke inheems is in Sri Lanka, maar deze valt tegenwoordig onder molurus molurus. De ondersoorten kennen een vrij grote variatie aan tekeningen en kleuren, die echter meestal bestaan uit een patroon van tijger-achtige grote bruine vlekken tot een bruine basiskleur met een lichtere net tekening. (Bron Wikipedia)

Bij Compleet feest kunt u deze slangen inhuren. Nagine heeft slangen van 1 tot wel 4 meter. Door een goede training van de Pythons is het mogelijk om de slangen te aaien en voor diegene die durven zelfs vast te houden. Erg leuk op kinderfeestjes maar ook in een discotheek of op een bedrijfsfeest is dit gegarandeerd een succes. Bij Miss Nagine kunt u ook slangenshows boeken gecombineerd met buikdans en vuur. Spectaculair voor elk feest. Meer informatie over de slangen van Miss Nagine vind u op deze website Slangenshow.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten